Vragen en antwoorden over vapes

Toch zijn er bepaalde vragen die u zich zou moeten stellen. 

Zijn e-sigaretten schadelijk? In tegenstelling tot wat sommige mensen misschien denken, zijn verschillende vormen van vaping volkomen veilig. Voor e-sigaretten is het sleutelwoord “grotendeels” omdat er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

1. Gebruik geen e-sigaretten in badkamers of in de buurt van verwarmingsspiralen. DIY mengen is OK.

2. Verdampende pennen worden geleverd met kleine motoren die elektriciteit gebruiken en mogelijk schadelijk zijn voor kinderen, huisdieren en baby’s.

3. Gebruik geen elektrische sigaretten zonder een aanzienlijk gebruikte batterij.

4.E-sigaretten zijn veel makkelijker te stoppen dan roken, maar ze lijken sommige mensen te helpen bij het stoppen met roken, en overstappen op een vape met liquid.

5. Als u tabak wilt vapen, is een openbaar toegankelijke e-sigarettenwinkel waarschijnlijk de beste weg.

6. Het lezen van aanvullende informatie wordt sterk aangemoedigd voor elk individu of elke groep mensen die besluit e-sigaretten te proberen, maar het kan overweldigend zijn. Dompelen is essentieel voor het verdampen, en het vapen van vloeistoffen in het begin kan cruciaal zijn.

7. Veel mensen denken dat e-sigaretten schadelijke chemicaliën bevatten, en omdat er veel mee is geëxperimenteerd, kunnen we u vertellen dat dit niet het geval is.

8. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar, dus u heeft genoeg keus om een e-sigaret de vinden die u lekker vind.

brandysmoke.nl